Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

5 hashtags per les Fires de Girona: #firesgirona #barraquesgirona #firademostres #firesambcor #premiscasero

Avui que comencen les Fires i Festes Sant Narcís de Girona 2012 compartim amb vosaltres, gironins o no, 5 hashtags (etiquetes) per seguir-les a Twitter:

  • #firesgirona: és de tots el principal i imprescindible! Si voleu piular sobre les Fires de Girona aquesta és la millor etiqueta, també la més popular, per fer-ho! A més si via Twitter, Instagram o alguna altra aplicació publiqueu fotos a Twitter fent servir aquesta etiqueta participareu al 3r concurs de fotos via Twitter #FiresGirona.
  • #barraquesgirona: les Barraques de La Copa són sens dubte un dels punts neuràlgics de les Fires de Girona, sobretot a la nit. La millor manera de viure i compartir tot el què s’hi cou és a través d’aquesta etiqueta, ja molt consolidada i amb molta activitat!
  • #firademostres: la Fira de Mostres, el “Certàmen” és el centre de l’activitat empresarial i, des de fa uns anys, també emprenedora, de les Fires de Girona. Per estar al dia de les múltiples i diverses activitats que s’hi organitzen empreses, emprenedors i assistents fan servir aquesta etiqueta per fer bullir a la xarxa tot el què s’hi cou!
  • #firesambcor: aquest és un hashtag nou, de moment sense massa repercussió, però que confio que al llarg de les Fires de Girona vagi creixent. “Fires amb Cor” és una campanya de Càritas Girona que, a través de diverses accions, vol aportar un polsim de solidaritat a les Fires de Sant Narcís.
  • #premiscasero: un dels actes de les Fires de Girona és l’entrega del Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, organitzat per la Llibreria 22, que s’acompanya de la proposta de poesia. El hashtag dels premis té un ús minoritari, però és també una bona manera d’estar al corrent, espacialment el dia de l’entrega del premi, d’un dels principals actes literaris de les Fires de Girona.

Altres etiquetes que aquests dies també es comparteixen vinculades a les Fires de Girona són #Girona,  #SantNarcís o, especialment l’1 de novembre, un dels dies forts de les Fires de Girona, #TotsSants.

En sabeu més?…

Gaudiu-les i, sobretot, piuleu les Fires de Girona!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: