Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

La #MaratóCàncer de la #MaratóTV3, per terra, mar i aire!

Cartell de La Marató de TV3 2012

Cartell de La Marató de TV3 2012

Aquest proper diumenge 16 de desembre a Catalunya tenim una cita, per 20è any consecutiu, amb La Marató de TV3, que enguany està dedicada al càncer.

Una de les imatges clàssiques de la Marató de TV3 és la d’una sala plena de gent responent i rebent per telèfon les peticions de donació de milers i milers de ciutadans; aquesta és una imatge que es reproduirà també aquest any, i molt possiblement també els propers, però és possible que algun dia, en un futur, aquesta sigui una imatge a extingir.

Ja avui hi ha d’altres vies per a fer una donació a La Marató de TV3 més enllà de trucar al 905 11 50 50 el diumenge 16 de desembre de 2012:

L’aplicació mòbil, ja present en anteriors edicions, està disponible per a dispositius iOS (iPhone i iPad) i Android. La descàrrega i/o actualització de l’aplicació és gratuïta!

Però La Marató de TV3 és molt més que una campanya de recaptació de fons, és un esdeveniment que té com a principal activitat una programa de televisió especial, però també un munt d’activitats paral·leles que moltes entitats col·laboradores organitzen arreu de Catalunya, també a Sarrià de Ter! És a dir, La Marató de TV3 és també un gran dia per a la sensibilització i difusió d’una realitat molt concreta d ela nostra societat, aquest any, com hem dit, el càncer.

És indiscutible que internet i les xarxes socials juguen un paper important per compartir, comunicar i difondre els events, experiències, testimonis i tot allò relacionat amb La Marató de TV3. En aquest sentit convé tenir ben indentificats els perfils de xarxes socials propis de La Marató de TV3 així com, en el cas de Twitter i Instagram, les etiquetes a utilitzar.

Ara ja no només sabem què podem fer el proper diumenge (donar diners, participar a les activitats, difondre continguts…) sinó que també sabem com fer-ho… i és que podem fer-ho per terra, mar i aire! De mitjans, digitals i analògics, no ens en falten!

I sobretot recordeu, “la mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no

Anuncis

One comment on “La #MaratóCàncer de la #MaratóTV3, per terra, mar i aire!

  1. Retroenllaç: 5 webs de micro mecenatge | Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 13/12/2012 by in Actualitat, Articles and tagged , , , , , , , , , .
%d bloggers like this: