Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Els finalistes dels Premis Blogs Catalunya 2013

premis_blogs_catalunya_13_blanc

Els Premis Blogs Catalunya 2013, organitzats per l’Associació Stic.cat, estan, després del període d’inscripció i el de votació popular, a la recta final.

A principis de setembre es va finalitzar el període de votació popular dels Premis Blogs Catalunya 2013.

Fruit de la votació popular s’han configurat els 5 finalistes per cada categoria dels Premis Blogs Catalunya 2013.

Definits els finalistes ara serà un jurat qui haurà de deliberar per determinar els blocs premiats de cada categoria (personal, professional i corporatiu) de les 14 àrees temàtiques dels Premis Blogs Catalunya 2013.

Les categories en què els blocs inscrits han estat inferiors a 5, per decisió del jurat, s’han declarat desertes.

Els Premis Blogs Catalunya 2013 es lliuraran el proper dissabte 28 de setembre al vespre a Granollers.

Blocs finalistes (per àrees temàtiques)

 • Associacions, entitats i organitzacions sense ànim de lucre: Bloc de La Fageda, ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, Espaifotografic.cat, 52 tallats i un tovalló, Making of – anima el teu CV
 • Comunicació i nous mitjans: De persones i xarxes, Millora la web, Periodisme Independent, Transparentment, Parlem sobre comunicació, protocol i cinema, LaNotícia.Cat, Appledroid, MiM COMUNICACIÓ, Receptes per Viure Bé!, Global Voices Catalunya, Lladruc. Blog d’Educació Canina, El bloc del Museu, Cuc-Ràdio, Viure el sexe, ICS 30 anys 30 veus. El blog del trentè aniversari de l’Institut Català de la Salut
 • Cuina, gastronomia i enologia: La cuina de sempre, CuinaCinc, L’hora del tupper, Pebrots verds – cuina sense complicacions, QUÈ CUINO AVUI. LA MARTA ENTRE FOGONS, etselquemenges.cat, Vi franc, La Gàl·lia
 • Catalana, LA CONCA 5.1, Entaulats, Rosa Baró Vilà. Dietista-Nutricionista a Reus, meteocuina.cat
 • Cultura i tendències: Barcelona Gratis, Els Bastards, Les Havaneres, 2a temporada de Polseres Vermelles, BCNCultura.cat, Sèries en Blog, Nervi.cat, Amor a l’Art, Mosaics de cultura, Històries d’Art, Subi On Bass,
 • videoclips.cat – Ranking dels millors videoclips de música en català, Scenicum Cia. Grup de Teatre Amateur de Reus, CCCB Lab, El Pati Digital, Ara VaDeJocs, Els Gegants Som – Portal Geganter, collakfort
 • Educació: Encenent la imaginació, MÓN INFANTIL, L’Orientació a l’abast, El meu ordinador, Recursos per a l’Educació Especial, Aprendre llengües, Cataclàs, Dins Teu, La Mestra nº15.683, Informació i Educació per al
 • Consum, Laberints brossians, “El Cuc” Aula d’acollida, Apunts oberts del CEJFE, AMPA Pinediques de Taradell, Un Bosc de Llibres
 • Esports: El Travesser, Rutes a peu de petit desnivell prop de Girona, Catalunya 360º, Excursions per Sant Llorenç, Generacio05, taketheballpasstheball.net, Al contracop, ARA bàsquet, L’Orella de Chygrynskiy, tercera.cat, Competicio.cat
 • Història, tradicions i patrimoni: Patrimoni i muntanyes, CANÇONS I MÚSIQUES DELS AVIS, Curiositat.cat, Montcada i Reixac, memòria d’un poble, Tradicions, Musiques, Pel·lícules… Catalanes, Cafès de Patrimoni, Ciències Socials en Xarxa, FM Tour’13 – l’agenda de les Festes Majors, Relligant Nou Barris, Memòria de Barri de La Torrassa
 • Literatura: Mots Muts Nats, 2012+1 Esquitxos d’una vida…, El lloc del crim, Històries veïnals, Cantireta, Lletres de reusenques, Nosaltres llegim, LLIBRERIA LA GRALLA, Bloguillibres, Bibliomanies, els orfes del senyor Boix
 • Miscel·lània / Personals: Manetes i cosetes, #CanyaAlCancer, Mare jove i moderna, Retalls de pensaments, LES PERSONETES CREATIVES, Soma
 • Política, economia i societat: Graellsbloc, Open Data, Carles Campuzano, veteatupueblo.cat, unafeinabenfeta, Estats, SMtrainers.com -Píndoles per vendre i viure-, Interpretant el món àrab i l’islam, des del núvol amb amor, Despolitricant, Noves Generacions del Partit Popular de Catalunya, rebat.cat, El Perfil de la Ciutat. Indicadors de qualitat de vida a les ciutats, Periodisme Juvenil, Ara Cooperatives
 • Sostenibilitat i medi ambient: Picarona i el seu hortet, El blog ornitològic d’Abel Julien, Natura a l’Anoia, Temperatura de l’aigua del mar a la platja de la Barceloneta (BCN), Orquídies del Camp i la Conca, MónNatura Pirineus, He Plantat un Arbre, El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa, Agropequària Mas Bes de Salitja, El bloc d’en Pipis, Gasoducte Martorell-Figueres
 • TIC: Betes i Clicks – desenredant la xarxa, Living TIC, CAT, TIC, CAT…, Appocalipsi, 3 botons i START, carlesrgm, Tot això és la feina que fa un informàtic en el seu temps lliure, Paella de Bits, http://www.imatica.org Països Catalans, Educació i les TIC, Albert Cuesta al diari Ara, busca’t la vida, CAP Rambla Ferran, Appsencatalà, Octa.beta, Tablets en català, Designtraining Blog
 • Turisme i viatges: Rodamón, la volta al món amb bicicleta, Raconets, Capdecreus, barcelonahèlsinki-barcelona, Viatges i rutes a descobrir pel món
 • Universitats, recerca i ciència: Buscaciència, l’agenda de la cultura científica, Perquè el cel és blau i els núvols són blancs?, Els meus pasos en IA, Bloc de camp, Aprendre llengües, Bibliotecari: professió de present i de futur, Temps pel temps, àgoraMÈDICA, Bloc d’un Metge de Familia, Mónverd.org medi ambient i natura, El bloc del Museu, Blog de la Revista Catalana de Dret Públic, Les activitats de l’IPHES, Vocabulària, Mòbils BiD

Sort a tots els finalistes!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 18 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 20 de setembre de 2013.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: