Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

10 etiquetes per no perdre’t les #FiresGirona 2013!

cartell fires 2013

Les Fires i Festes Sant Narcís de Girona 2013 ja fa dies que estan en dansa, com en dansa i actives estan aquestes 10 etiquetes que no us podeu perdre per no perdre el fil de les Fires de Girona!

#firesgirona (1) és l’etiqueta general de les Fires de Girona, l’imprescindible! A més si l’utilitzeu quan publiqueu fotografies a Twitter o Instagram participareu al la 4ª edició del Concurs de Fotos 2.0 #FiresGirona. També hi ha qui utilitza #firesdegirona (2)

I seguint amb els concursos de fotografia, per a participar al III Concurs d’Instagram Ciutat de Girona a banda de seguir el perfil de Girona Turisme a Instagram i d’etiquetar les vostres captures amb l’etiqueta #firesgirona, podeu afegir-hi aquestes 4: #reptemusica (3), #reptecastellers (4), #reptegent (5) i #reptegastronomia (6).

Però aquí no s’acaben els concursos; TV Girona organitza també el seu propi concurs de fotografia i vídeo de Twitter i Instagram, en el que per a participar-hi cal utilitzar l’etiqueta #firestvgirona (7).

I saltant de la fotografia a les lletres, també és molt de les Fires de Girona el Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, organitzat per la Llibreria 22, que s’acompanya de fa anys de la proposta de poesia. L’etiqueta en aquest cas és #premicasero (8).

Si hi ha un espai emblemàtic de les Fires de Girona, punt neuràlgic de l’activitat social i musical, és l’espai de les barraques, que recull tota la seva activitat sota l’etiqueta #barraquesgirona (9)!

Però no tot és música i diversió, a les Fires de Girona també hi ha espai per a l’activitat econòmica concentrada especialment a la #firademostres (10).

Més enllà d’aquestes 10, altres etiquetes que també funcionen per les Fires de Girona són #girona, #santnarcis, #totsants (especialment el dia 1 de novembre) i totes aquelles que tenen a veure amb les activitats i els seus protagonistes!

Tan si ets de Girona com si hi vas de visita, si comparteixes les teves Fires de Girona a Twitter o a Instagram, no t’oblidis d’aquestes etiquetes!

Bones Fires!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: