Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Rebre missatges de Twitter de qualsevol usuari

twitter_DM
Twitter ha fet recentment un petit canvi de grans dimensions: ara permet rebre missatges directes (DM: Direct Messages) de qualsevol usuari.

Des del seu inici Twitter ha ofert als seus usuaris un servei de missatgeria interna (els DM) que permet enviar missatges privats (no apareixen al “timeline”, al “mur” públic per entendre’ns) a usuaris que es seguien recíprocament.

També podies enviar un missatge directe a un usuari que et seguís i tu no, però en aquest cas l’altre usuari no et podia respondre via DM i havia de fer-ho en obert…

Ara Twitter permet configurar el servei de missatgeria de manera que un usuari pugui rebre un missatge directe de qualsevol usuari, encara que no el segueixis ni us seguiu mútuament.

D’aquesta manera s’apropa a la funcionalitat dels missatges de Facebook.

Per a poder rebre missatges directes de qualsevol usuari cal clicar la casella “Rebre missatges directes de qualsevol seguidor” de l’apartat de “Missatges” de la configuració del compte.

Si bé aquest canvi a priori hauria de facilitar la comunicació entre usuaris, té el risc que la “safata” d’entrada s’ompli de missatges directes d’usuaris que no coneixes (increment de missatges), amb el risc que s’incrementin també els missatges “spam”.

Només l’experiència d’usuari ens farà veure si amb aquesta opció hi guanyem o bé si, com passa amb altres “safates” d’entades de missatges, la de Twitter també se’ns col·lapsa!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 20 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 18 d’octubre de 2013.

Podeu escoltar el programa clicant aquí!

Podeu fer-me arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé a través d’aquest formulari de contacte

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: