Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Més emoticones pel WhatsApp

emoji_emoticones
WhatsApp, ja ho sabem, és avui per avui la principal aplicació mòbil de missatgeria instantània, amb la que podem enviar missatges de text, vídeos, àudios i d’altra informació als nostres contactes.

Com altres serveis de missatgeria WhatsApp també té una sèrie d’emoticones que podem enviar, enriquint així els missatges! Les emoticones són símbols gràfics (també en imatges) que volen reproduir les expressions facials (un somriure, un llengot…)

El popular sistema d’emoticones per a missatgeria Emoji té previst afegir 250 noves emoticones aquest mes de juliol; tot i que no s’han pogut veure imatges de les noves emoticones, es preveu que aquestes estiguin disponibles a l‘actualització de la versió 7.0 del “software” Unicode per a Apple, Google i Microsoft.

Sembla que aquesta és una resposta als “stickers” de Line, Facebook Messenger… Davant la competència, les emoticones Emoji s’han de renovar!

Veurem ben aviat quines són aquestes noves emoticones: es parla de més imatges vinculades als transport, a la tecnologia i fins i tot de la tradicional salutació del Capità Spock de Star Trek!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 33 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 4 de juliol de 2014.

Escolteu el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé a través d’aquest formulari de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: