Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

El Mur Tecnològic s’integra a YCOM

elmurtecnologic_ycom
El Mur Tecnològic, un històric portal català d’informació sobre noves tecnologies s’ha integrat recentment al portal YCOM.

El Mur Tecnològic (abans iMàtica) és un projecte que ha liderat al llarg d’aquests darrers 14 anys per Guillem Alsina, col·laborador puntual del Sarrià de Ter en Xarxa, qui n’era l’editor i director. Amb aquesta integració Guillem Alsina passa a ser redactor en cap d’YCOM.

El Mur Tecnològic ha estat fins ara la publicació en línia de noves tecnologies escrita en català més veterana, esdevenint tot un referent; ara tot el contingut que oferia es podrà trobar i llegir al portal YCOM.

En el darrer editorial d’El Mur Tecnològic, titulat “no és un final, si no un nou principi”, en Guillem Alsina assegurava que “seguirem treballant amb la mateixa essència, oferint-vos informació de qualitat sobre les noves tecnologies, només que ara aquesta es veurà multiplicada i reforçada amb el planter que vé d’YCOM

Molta sort en aquesta nova aventura!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 34 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 18 de juliol de 2014.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé a través d’aquest formulari de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: