Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Twitter Analytics

twitter_analytics
Sabeu quin és l’abast d’una piulada?

Tenir 1.000 seguidors a Twitter no vol dir que tots els seguidors veuran i llegiran una teva piulada, sinó que el potencial inicial és de 1.000. Però, sabeu realment quants usuaris han vist les vostres piulades?

Hi ha moltes eines que ajuden a fer l’anàlisi dels impactes de les nostres piulades; una d’aquestes eines és Twitter Analytics (https://analytics.twitter.com), una eina pròpia de Twitter que fins fa poc només estava disponible per uns perfils determinats, i que ara és oberta a qualsevol usuari.

D’una manera gràfica, senzilla i entenedora Twitter Analytics ens mostra una gràfica de les impressions (nombre de vegades que els usuaris han vist les nostres piulades) per dia durant els darrers dies.

Twitter Analytics també mostra, per cada piulada que hem fet mostrant primer les més recents, el nombre d’impressions, el d’interaccions (quan han clicat sobre un enllaç o etiqueta de la piulada) i el rati d’interaccions – impressions.

Twitter Analytics us farà una foto actualitzada de l’impacte de les vostres piulades, l‘anàlisi i valoració del seu abast, però, ja és cosa vostra!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 35 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 19 de setembre de 2014.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé a través d’aquest formulari de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: