Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Facebook Media

Facebook_media

Facebook Media és un dels nous serveis que Facebook ofereix a les pàgines de Facebook i està especialment destinat a mitjans de comunicació i a celebritats, permetent-los arribar als seus fans d’una manera més efectiva i, per tant, generar un major impacte de les seves publicacions.

Un dels productes que el servei que Facebook Media ofereix és Facebook Mentions, una nova aplicació (App Store) per a actors, esportistes, músics i altres personatges que els fa més fàcil connectar amb els seus fans de la pàgina de Facebook.

Facebook Media també facilita la publicació i reproducció de vídeos i sobretot ofereix mètriques (nombre de visualitzacions, temps de visionat, etc.) que ajuden a analitzar l’impacte dels vídeos publicats.

Facebook Media també facilita l’ús dels botons socials i la conducció del tràfic de referència (visitants del teu web que provenen d’enllaços directes d’altres llocs) de la pàgina web a la de Facebook.

Facebook Media també facilita la integració de l’audiència televisiva amb la de Facebook, ajudant a la relació de simbiosi entre els dos mitjans (Facebook i els programes de TV).

Facebook Media, doncs, és un servei més de Facebook que té per objectiu atraure més fans i activitat per a les empreses de comunicació i les celebritats i, naturalment, per a potenciar la pròpia xarxa social. No oblidem que Facebook és una empresa que cerca fer, com és natural, el màxim de benefici, com les celebritats i empreses que poden fer ús d’aquests serveis.

Aquest contingut correspon a la Càpsula 36 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 3 d’octubre de 2014.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé a través d’aquest formulari de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: