Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

10 etiquetes pel #DiaInfancia… i les seves raons!

tags_infancia_2014

El 20 de novembre es celebra el Dia Universal de la Infància i enguany a més es celebren els 25 els anys de la Convenció dels drets de l’infant, aprovada per les Nacions Unides el el 20 de novembre de 1989.

Cada 20 de novembre esdevé un altaveu per a recordar i reclamar els drets dels infants! Serveixen d’altaveu també les xarxes socials com Twitter, Facebook o Instagram, que avui bullen d’activitat al voltant del dia de la infància i els drets dels infants.

  • #DiaInfancia: etiqueta general i genèrica del dia de la infància; també s’utilitza #DiadelaInfancia
  • #DretsInfants: etiqueta que fem servir quan el que publiquem té a veure amb els drets dels infants; també s’utilitzen #DretsInfancia i #DretsdelsInfants
  • #tornoaserinfant: aquesta etiqueta la promou la Fundació Pere Tarrés en la campanya “Torno a ser infant“, campanya que fa una crida a publicar imatges de la nostra infantesa acompanyades d’algun missatge al voltant del drets dels infants; la campanya també té la seva versió en castellà amb l’etiqueta #Vuelvoaserniño
  • #SumaLaTevaVeu: etiqueta de la iniciativa L’Himne de la Infància de Save the Children, que difon els drets dels infants a través d’un himne i demana que hi sumem la nostra veu!
  • #CDN25años: finalment també destaque,m aquesta etiqueta que fa referència a la commemoració dels 25 anys de la Convenció dels drets de l’infant.
  • #Infancia: tot i no referir-se exclusivament al Dia de la Infància, aquesta és una etiqueta que també es pot fer servir avui, naturalment, i a més té la particularitat i virtut que és bilingüe!

Així que ja ho sabeu, torneu a ser infants i sumeu la vostra veu, avui que és el dia de la infància i cada dia, als drets dels infants i si publiqueu a les xarxes socials, utilitzeu alguna d’aquestes etiquetes!

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: