Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Google Copresence

Google_Copresence
Compartir arxius entre dispositius mòbils amb diferents sistemes operatius (iOS i Android, per exemple) no és missió impossible, però no sempre és cosa fàcil!

Generalment resulta més senzill i àgil fer-ho entre dispositius amb el mateix sistema operatiu: dos iPhone tenen una major connectivitat entre ells que no un iPhone amb un “smartphone” Android, per exemple.

Aquests darrers dies, però, corre per internet la notícia que Google té previst llençar properament una aplicació que facilitarà la compartició d’arxius entre dispositius mòbils amb sistema operatiu iOS i Android: Google Copresence.

Google Copresence, segons les informacions aparegudes, permetria compartir arxius com contactes, ubicacions, imatges, missatges directament entre un dispositiu Andriod i un iOS. La connectivitat entre els dispositius es faria a través del Bluetooth i Wifi per la transferència de continguts.

Actualment hi ha altres aplicacions mòbils que ja permeten compartir arxius, però Copresence seria una aplicació pròpia de Google, que estaria disponible al Google Play (botiga de Google) i naturalment també a l’App Store (botiga d’Apple). Quan sigui una realitat, si és una realitat, sereu informats!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 38 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 7 de novembre de 2014.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé a través d’aquest formulari de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: