Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

La foto de capçalera de Linkedin

linkedin_logo

Les xarxes socials (Facebook, Twitter, Google+, Linkedin) tot sovint s’actualitzen i es redissenyen tot mirant-se de reüll entre elles i copiant-se o adoptant funcionalitats noves.

Un clar exemple d’aquest fet és la foto de capçalera de les xarxes socials, que va aparèixer primer a Facebook i que ara altres xarxes i eines socials, com Twitter o Google+, també tenen.

Ara Linkedin, xarxa social professional, també permet publicar al perfil personal dels usuaris una foto de capçalera; fins ara només podien fer-ho els perfils d’empresa.

La foto de capçalera, juntament amb la foto de perfil i la biografia, és un dels elements que permet personalitzar els nostres perfils a les xarxes socials, elements que ens ajuden a comunicar més i millor qui som i què fem.

Per publicar la foto de capçalera cal accedir a l’edició del nostre perfil i pujar-hi una fotografia, tenint present que les mides de la foto és de 1400×425 píxels.

Linkedin és una de les principals xarxes socials dites professionals, en les que el perfil que hi aboquem és precisament el nostre perfil professional. Ara Facebook està preparant “Facebook at Work” per tal de disgregar a Facebook els nostres perfils personal i professional; però això ja ho explicarem en un altre programa!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 40 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 5 de desembre de 2014.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé a través d’aquest formulari de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: