Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

“While You Were Away” de Twitter

While-You-Were-Away-twitter
Molts usuaris de Twitter, a mesura que va incrementant el nombre d’usuaris que segueixen, es queixen de la dificultat de seguir fil per randa les piulades publicades al seu “timeline”.

És tan voraç la publicació de piulades per minut que resulta impossible seguir-les totes, tan les prescindibles com les interessants o destacades!

A més no sempre estem connectats i, encara menys, pendents del què es piula a Twitter… Conscient d’aquesta qüestió i del comportament de molts usuaris Twitter ha començat a implementar la funcionalitat “While You Were Away” (mentre no hi eres), una funció que mostra les piulades més destacades, a mode de resum, publicades mentre no hem estat connectats.

Aquesta funció s’apropa al funcionament de publicacions del mur de Facebook, que no mostra el contingut de manera lineal a mesura que es va publicant sinó en funció de la pròpia experiència d’ús i hàbits de l’usuari, és a dir, d’una manera més intel·ligent. Es preveu que aquestes piulades destacades es basin en el nombre de repiulades, d’impressions, preferits i en els interessos de cada usuari.

Aquesta funció, però, no està disponible per a tots els usuaris, encara, i es preveu que es vagi implementant progressivament, sembla, de moment només a la pròpia aplicació de Twitter per a dispositius mòbils.

While You Were Away”, com sempre, generarà opinions per a tots els gustos i colors, però és una evidència més que les xarxes socials evolucionen al ritme dels gustos, necessitats i  preferències dels usuaris!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 42 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 16 de gener de 2015.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

Anuncis

One comment on ““While You Were Away” de Twitter

  1. Retroenllaç: Twitter Moments | Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: