Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Google obre una botiga

Google_Shop

Aquests darrers anys hem vist com botigues físiques han anat obrint, paral·lelament, botigues on line per a promoure el comerç electrònic, essent presents al carrer com a la xarxa.

També hem vist néixer botigues exclusivament on line, accessibles només a internet i en les que podem comprar pràcticament de tot!

Ara Google, com han fet altres empreses tecnològiques, fa al pas invers i ha obert una botiga física, la primera a Londres, la Google Shop!

La Google Shop no és només una botiga per a vendre dispositius de Google (portàtils, dispositius mòbils…) i serveis de la marca, és sobretot un espai per viure, segons diuen els seus responsables, “l’experiència Google”! Aquestes botigues també serviran per a fer presentacions de productes, classes de tutorials o altres esdeveniments…

Avui el consum és molt vivencial i el màrqueting vol fer-nos-el entrar per tots els sentits i tots els canals! Com al seu dia va fer Apple amb les seves botigues ara Google comença aquesta estratègia off line d’obrir botigues físiques.

I és que a Google també saben que on line i off line no són ni contradictoris ni incompatibles, sinó tot el contrari, són completament complementaris! Google preveu obrir més botigues, aquest 2015 sembla que dues botigues més a Londres.

Aquest contingut correspon a la Càpsula 46 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 20 de març de 2015.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: