Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Signal, el caçador de tendències de Facebook i Instagram

Signal

El camí més curt que pot fer un periodista per a descobrir què és tendència a Twitter són els “Trendings Topics”, les tendències que li mostren en temps real i amb filtres geogràfics de què es parla (piula) més en aquell moment! El camí és molt més llarg si el mateix periodista vol saber-ho de Facebook i Instagram!

Conscient d’aquest fet Facebook ha llançat recentment “Signal” (senyal), una aplicació que permet accedir als continguts més populars de la xarxa social, també d’Instagram, propietat de Facebook.

Especialment destinat als periodistes “Signal” destaca les notícies i continguts més populars i comentats a Facebook, així com els usuaris més populars i, pel que fa a Instagram les imatges relacionades amb els temes d’actualitat, gràcies a les etiquetes.

Signal” és una eina gratuïta disponible només (de moment?) per a periodistes (cal registre), d’entrada només disponible als Estats Units, tot i que Facebook preveu anar-ne estenent el seu ús.

Aquest contingut correspon a la Càpsula 54 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 2 d’octubre de 2015.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: