Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Twitter Moments

Twitter_Moments

Amb “Moments”, si passa al món, passa a Twitter, al teu Twitter! Els usuaris poden trobar i troben a Twitter un munt d’informació, notícies, articles, imatges, vídeos dels usuaris que segueix, també d’altres usuaris filtrant informació a través d’etiquetes (“hashtags”), o les tendències (“trending topics”), però com assegurar-se que no es perden el millor que ha passat darrerament a Twitter?

Twitter ha llançat aquests darrers dies als Estats Units “Moments”, el seu projecte editorial de selecció de continguts, una eina que ofereix les històries més destacades del dia a casa de l’ocellet!

La selecció dels continguts la farà Twitter a través de d’un equip editorial i els usuaris podran accedir-hi des d’una nova pestanya amb la icona d’un llamp! Quan hi accedeixin se’ls obrirà una llista d’històries i moments d’actualitat! També s’hi podrà accedir per categories (etiquetes).

Mesos enrere Twitter també va activar la funció “While you were away”, que permet recuperar les millors piulades dels usuaris que segueixes.

Aquest contingut correspon a la Càpsula 55 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 16 d’octubre de 2015.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: