Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

5 coses que passaran al Mobile World Congress 2016

mobile-world-congress

Del 22 al 25 de febrer del 2016 Barcelona serà novament la capital de la tecnologia i la mobilitat amb la celebració del Mobile World Congress, el congrés mundial de la mobilitat.

Durant aquests dies seran molts els temes que es parlaran i no seran poques les novetats que les empreses que hi participen presentaran. Nosaltres avui us avancem alguns dels temes i novetats del MWC 2016.

– El Samsung Galaxy S7
Si Samsung va presentar al 2014 el Galaxy S5 i l’any passat el Galaxy S6, tot fa preveure que enguany presentarà el seu nou i esperat model, el Samsung Galaxy S7, que com els seus antecessors es preveu que sigui dels més venuts!

– L’estand de Ford
La notícia no és només la seva presència al MWC 2016, sinó que Ford ja no prioritza només les grans cites de fires del seu sector (no serà present al Saló de l’Automòbil de Paris 2016), sinó que també vol ser present als grans esdeveniments i fires tecnològiques, com el CES Las Vegas i, ara, el MWC 2016!

Veurem què presenta Ford al MWC 2016 (un nou model?) però és evident que amb la seva presència no només vol seguir essent una empresa líder del sector de l’automòbil, també una empresa líder en tecnologia.

A Ford, com a altres empreses del sector de l’automòbil, no se’ls escapa el potencial, el creixement i el recorregut que la tecnologia té en aquest sector.

– La llar intel·ligent
L’internet de les coses no és una novetat però el seu desplegament sí que va aportant, cada any, diverses novetats. Un dels àmbits de major potencial de creixement de l’internet de les coses és precisament l’àmbit domèstic amb la domòtica i els cada vegada més aparells, no només electrodomèstics, connectats. Caldrà estar atents a les novetats, més enllà de les “Smart TV”!

– Els treballadors connectats
L’àmbit empresarial i laboral és un altre camp en expansió i, contràriament al que podem pensar, el factor humà pren especial rellevància amb la concepció del treballador connectat, vinculat a la mobilitat empresarial.

Aplicacions i dispositius portables (“wearables”) poden ajudar a transformar quelcom més que els entorns laborals: noves professions i noves maneres d’exercir-les.

– Mark Zuckerberg
El conferenciant sorpresa d’aquesta edició del MWC 2016 és el pilot de Formula 1 Lewis Hamilton, però segur que, novament, una de les conferències més esperades serà la del creador de Facebook, Mark Zuckerberg.

Ben segur Zuckerberg seguirà promocionant el seu projecte Internet.org, però també s’espera que parli de Facebook, qui sap si del seu propi sistema de pagament mòbil.

La setmana vinent sortirem de dubtes i de tot plegat, al proper programa, us en podrem informar!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 62 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 19 de febrer de 2016.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

Anuncis

One comment on “5 coses que passaran al Mobile World Congress 2016

  1. Retroenllaç: Remuntarà Samsung amb el Galaxy S8? | Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: