Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

YouTube Music

youtube-music-app1

Amb “MusicYouTube vol fer més accessible la música! YouTube, conscient que la música sobretot s’escolta a través d’internet i, cada vegada més, a través dels dispositius mòbils (telèfons mòbils i tauletes), vol la seva quota del pastís i competir amb altres serveis de música com Spotify o Apple Music.

A mitjans de novembre YouTube va activar l’aplicació de YouTube Music per als sistemes operatius iOS i Android, tot i que de moment només està disponible als Estats Units. T. Jay Fowler, un directiu de YouTube, definia “Music” com “un YouTube pensat per a la música, dissenyat per descobrir, veure i escoltar música de la forma més senzilla”.

YouTube Music ofereix en un sol contenidor vídeos musicals que es van reproduint consecutivament; a mesura que es va fent servir l’aplicació va “aprenent” i registrant els gustos de l’usuari per anar fent una selecció cada vegada més “a la carta“.

YouTube Music es pot descarregar gratuïtament, tot i que per descarregar-se vídeos cal subscriure’s per un cost de 9,99 $/mes, com amb YouTube Red.

Aquest contingut correspon a la Càpsula 58 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 4 de desembre de 2015.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: