Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Periscope s’integra a Twitter

periscope-twitter

En un anterior programa, a mitjans de juliol de 2015, ja us vam presentar Periscope, una aplicació que permet fer retransmissions en directe i que va comprar Twitter, tot i que inicialment no estava integrada a Twitter, però sí vinculada, doncs per registrar-te a Periscope cal fer-ho des de l’usuari de Twitter.

Així doncs fins ara per accedir a les retransmissions en directe de Periscope calia anar a l’aplicació. És cert que des de Periscope es podia generar una piulada informant i anunciant l’inici de la retransmissió, piulada que contenia un enllaç que et portava a Periscope, abandonant Twitter.

A partir d’ara, però, els usuaris de Twitter podran veure les retransmissions en directe de Periscope des de Twitter mateix, incrustades a les piulades. Aquesta funcionalitat s’implementarà primer per al sistema iOS.

Periscope compta amb més de 10 milions d’usuaris des del seu naixement i ha generat més de 100 milions de retransmissions en directe.

Aquest contingut correspon a la Càpsula 60 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 15 de gener de 2016.

Escolteu el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

Anuncis

2 comments on “Periscope s’integra a Twitter

  1. Retroenllaç: Periscope i Twitter, renovar-se o morir (d’èxit o d’inanició) | Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

  2. Retroenllaç: Periscope i la moderació de comentaris | Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: