Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Twitter canvia el timeline

twitter-timeline

Twitter no passa els seus millors moments i les novetats que darrerament ha anunciat semblen no haver agradat massa a la majoria dels usuaris.

Un dels canvis que darrerament ha fet, i del que ja en vam parlar (“While You Were Away”), que permet mostrar-te les millors piulades que t’has perdut (?) mentre no estaves connectat, ha rebut moltes crítiques, doncs atempta, diuen, contra un dels principis fundacionals de Twitter: oferir la informació (les piulades) en temps real.

D’aquesta manera Twitter dóna més importància a la popularitat de les piulades, a la seva rellevància, que a la seva simple presentació per ordre cronològic, com feia fins ara; malgrat aquest canvi pugui semblar només un detall, un matís, és prou important com per generar malestar en molts usuaris.

Twitter, immers en una crisi empresarial amb dimissions i canvis a nivell directiu, també està patint una crisi d’usuaris, amb un estancament del nombre d’usuaris, en perill de decreixement! Veurem si amb aquest i altres canvis (10.000 caràcters?) Twitter aixeca el vol!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 62 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 19 de febrer de 2016.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: