Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

m4Social

m4social

Generalment vinculem els dispositius mòbils, i la tecnologia en general, a les empreses, els emprenedors i al sector productiu com a generadors de solucions i línies de negoci, però, i si ho vinculem al tercer sector social?

És amb aquesta idea que la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social ha impulsat el projecte m4Social, amb la finalitat de desenvolupar “el valor social del mòbil per a persones i comunitats, a través de la creació d’un espai de trobada que faciliti una comunicació fluïda entre entitats, desenvolupadors i finançadors per impulsar projectes socials que utilitzin la tecnologia mòbil.”

Del que es tracta és de posar la tecnologia mòbil al servei de les persones i les entitats socials en pro de la inserció laboral, la lluita contra el fracàs escolar o el dret a l’habitatge amb accions com l’alfabetització digital, la digitalització de les entitats o el desenvolupament de recursos que aportin solucions tecnològiques als problemes socials.

m4Social és un projecte de la la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Obra Social de “La Caixa” i Fundació Mobile World Capital.

Aquest contingut correspon a la Càpsula 65 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 1 d’abril de 2016.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

L’espai Sarrià de Ter en Xarxa s’emet el 1r i 3r divendres de mes de 2/4 d’11 a les 11 del matí a Ràdio Sarrià.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: