Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Microsoft compra Linkedin

microsoft_linkedin

Acostumats a les darreres compres de les grans empreses tecnològiques, sobretot Facebook, la gran compra d’aquesta primavera l’ha fet sorprenentment Microsoft, que ha adquirit Linkedin, la xarxa social professional més potent!

El cost de l’operació és d’uns 26.200 dòlars (uns 23.320 euros) i li serveix a Microsoft per reforçar la seva posició dins el sector tecnològic.

Linkedin és una xarxa social professional, una d’aquelles en les que hi aboquem el nostre perfil professional, no aspectes personals, més enllà del nostre currículum vitae: empreses en les que hem treballat, projectes en els que hem participat, presentacions professionals, etc. La principal virtut de Linkedin és que uneix i posa en contacte a milions de professionals d’arreu del món, no només per a cercar feina, també per a col·laboracions en projectes empresarials.

Microsoft, empresa informàtica orientada a donar solucions informàtiques a particulars i empreses, es posiciona per a ser un referent en les solucions informàtiques per als professionals. De moment, però, Linkedin mantindrà la seva independència. Fins quan?

Aquest contingut correspon a la Càpsula 69 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 17 de juny de 2016.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

L’espai Sarrià de Ter en Xarxa s’emet el 1r i 3r divendres de mes de 2/4 d’11 a les 11 del matí a Ràdio Sarrià.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: