Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

Silicon Valley contra Donald Trump!

En una de les seves primeres, i polèmiques decisions el president Donald Trump va prohibir l’entrada als Estats Units de ciutadans de Sudan, Iran, Iraq, Líbia, Síria, el Yemen i Somàlia, una decisió que ha generat molta oposició dins i fora dels Estats Units!

Silicon Valley (San Francisco) és considerada avui la meca de la indústria tecnològica, essent la seu de grans empreses. Quasi un centenar d’aquestes indústries han presentat conjuntament una moció legal en un jutjat contra el decret presidencial que veta l’entrada de ciutadans d’aquests set països.

Entre les empreses signants hi ha Apple, Facebook, Google, Microsoft, Netflix, Paypal o Spotify. Convé recordar, per exemple, que la família paterna de Steve Jobs, creador d’Apple, és d’origen sirià…

És cert que el que motiva aquesta lluita no és només la causa humanitària, aquestes empreses també defensen els seus interessos, doncs molts dels enginyers d’aquestes grans companyies són estrangers (d’origen xinès o indi) i temem que Trump, en la seva política de re-nacionalitzar-ho tot, sigui encara més estricte en el control de fronteres. Silicon Valley planta cara a Trump; altres sectors (els actors) també ho han estan fent!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 81 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 17 de febrer de 2017.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

L’espai Sarrià de Ter en Xarxa s’emet el 1r i 3r divendres de mes de 2/4 d’11 a les 11 del matí a Ràdio Sarrià.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: