Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

3 llibres TIC per Sant Jordi

En motiu de la diada de Sant Jordi des del Sarrià de Ter en Xarxa us recomanem tres llibres que, d’una  manera o altra tenen a veure amb les xarxes socials i les noves tecnologies:

Cómo divulgar ciéncia a través de las redes sociales, de Javi Polinario (Editorial Círculo Rojo, 2017): manual que et prepara per divulgar continguts científics a través de les xarxes socials i els blocs, alhora que proporciona una visió global i teòrica dels principals conceptes de la comunicació científica en els mitjans socials.

A salvo en la red, de Pedro García Aguado i Francisco Castaño Mena (Grijalbo, 2017): tercer volum del projecte «Aprendre a educar», aquest centrat en orientar els pares i mares en la manera en què hem de protegir els nostres fills a internet i les xarxes socials.

Homo Deus, de Yuval Noah Harari (Edicions 62, 2016): llibre que dóna continuïtat al seu anterior llibre (Sàpiens) en el que l’autor es planteja l’evolució de l’home com a espècie en un món transformat per les noves tecnologies, la biotecnologia, la intel·ligència artificial… S’extingirà l’homo sàpiens?

Aquest contingut correspon a la Càpsula 85 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 21 d’abril de 2017.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

L’espai Sarrià de Ter en Xarxa s’emet el 1r i 3r divendres de mes de 2/4 d’11 a les 11 del matí a Ràdio Sarrià.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: